Om oss

På personliga Nynäs Kliniken håller vi oss kontinuerligt uppdaterade med nya metoder, material och tekniker. Under fliken Behandlingar kan ni läsa mer.

I mån av tid tar vi emot akuta fall.
Hjärtligt välkomna!

Kontakta oss

ALI PAHLAWAN

Leg tandläkare

Jag är utbildad på Karolinska Institutet i Huddinge och tog min examen 2005. Jag utför all slags allmän tandvård och har ett speciellt intresse av att jobba med kirurgi och implantat. Då jag har gått på utförliga extrautbildningar i implantat så utför vi både den protetiska samt kirurgiska delen här på kliniken, dvs implantat behandling från början till färdig tand.

Jag är mycket sportintresserad och tränar så ofta jag får möjlighet. Spelar fotboll regelbundet och tycker om att resa och se världen.

ANN-CHARLOTTE LILJA

Tandsköterska

Jag har arbetat inom tandvården i 23 lärorika år sedan 1990.
På min fritid njuter jag gärna av naturupplevelser, bl a fjällvandring på Kebnekaise, valsafari på Island och långpromenader i natursköna Nynäshamn.

TANJA WALLIER

Leg Tandhygienist

Tandhygienist examen från Karolinska Institutet 2007. (Tandsköterskeexamen 1987) 

Arbetat många år inom allmäntandvård, specialistandvård och med tandvårdsrädda patienter. De senaste 13 åren främst på Specialistkliniken i Nyköping, Käkkirurgen Akademiska sjukhuset i Uppsala och Universitetstandvården på Karolinska Institutet i Huddinge.

Även anställd på halvtid som lärare och Klinisk handledare på Tandläkarprogrammet Karolinska institutet mellan 2018-2023.

Anställd på Nynäskliniken sedan januari 2023. På fritiden tycker jag om dans, konsthantverk samt frilufts- och båtlivet i Nynäshamn. 

Kontakta oss

MARIA FLINK

Leg Tandhygienist

Jag är utbildad på Karolinska Institutet i Huddinge och tog min examen år 2001. 
På fritiden sjunger jag i kör och trivs med att vara ute i naturen. Jag reser gärna utomlands så ofta jag kan.

(Reception, administrativa uppgifter)