Om oss

På personliga Nynäs Kliniken håller vi oss kontinuerligt uppdaterade med nya metoder, material och tekniker. Under fliken Behandlingar kan ni läsa mer.

I mån av tid tar vi emot akuta fall.
Hjärtligt välkomna!

Kontakta oss

ALI PAHLAWAN

Leg tandläkare

Jag är utbildad på Karolinska Institutet i Huddinge och tog min examen 2005. Jag utför all slags allmän tandvård och har ett speciellt intresse av att jobba med kirurgi och implantat. Då jag har gått på utförliga extrautbildningar i implantat så utför vi både den protetiska samt kirurgiska delen här på kliniken, dvs implantat behandling från början till färdig tand.

Jag är mycket sportintresserad och tränar så ofta jag får möjlighet. Spelar fotboll regelbundet och tycker om att resa och se världen.

undefined

REBECCA SVANQVIST

Tandsköterska

Utbildad tandsköterska sedan 1994. Jobbat inom allmäntandvården sedan 1994. Jobbat både som assisterande tandsköterska, receptionsansvarig och klinikchef. Valt att gå tillbaka som assisterande tandsköterska då jag saknat patientkontakten.

På fritiden tycker jag om att ta långa promenader med hunden, resa och umgås med familjen

TANJA WALLIER

Leg Tandhygienist

Tandhygienist examen från Karolinska Institutet 2007. (Tandsköterskeexamen 1987) 

Arbetat många år inom allmäntandvård, specialistandvård och med tandvårdsrädda patienter. De senaste 13 åren främst på Specialistkliniken i Nyköping, Käkkirurgen Akademiska sjukhuset i Uppsala och Universitetstandvården på Karolinska Institutet i Huddinge.

Även anställd på halvtid som lärare och Klinisk handledare på Tandläkarprogrammet Karolinska institutet mellan 2018-2023.

Anställd på Nynäskliniken sedan januari 2023. På fritiden tycker jag om dans, konsthantverk samt frilufts- och båtlivet i Nynäshamn. 

Kontakta oss